Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Gratis verzending bij besteding vanaf 0


  • Gratis verzending bij besteding vanaf 0

Uitgelicht

voorraad onbekend
€ 24,99
voorraad onbekend
€ 22,99
voorraad onbekend
€ 17,95

Misschien herken je het. Je zou vaker willen bidden, maar iedere dag weer glipt de tijd je door de vingers. Of, je neemt wel de tijd, maar door de vele prikkels die al bij je binnen zijn gekomen, of door de last van de zorgen die op je drukken, kun je de juiste woorden niet vinden. Hoe fijn is het dan om een dagboekje te hebben dat je helpt om je gebedsleven structuur te geven en je gebeden woorden.
In 'Jezus hoort je' deelt Sarah Young 366 van haar gebeden. Gebeden die je kunt bidden als je door een zware tijd gaat; gebeden die je kunt bidden als je nog maar kort christen bent en niet goed weet wat je moet bidden; gebeden die je helpen om elke dag dicht bij God te zijn; gebeden die inzicht in de Bijbel vernieuwen, en gebeden die een antwoord vormen op de beloften die God in zijn Woord doet. En net als in haar andere dagboeken staan er ook nu bij elke dag Bijbelgedeelten genoemd waarop de gebeden zijn gebaseerd en die je zelf die dag ook nog zou kunnen nalezen.

voorraad onbekend
€ 2,25
Jij Bent Mooi – Psalm 139:14 Christelijke Gouden Armband
voorraad onbekend
€ 22,95

Een leuke en hippe gouden armband. De armband is gemaakt van verguld stainless steel. Stainless steel is kleurvast en allergie-proof. Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

De armband is gebaseerd op de bijbeltekst Psalm 139:14: Wees je eigen ik. Want jij bent mooi. Precies zoals je bent.

voorraad onbekend
€ 17,50