Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Gratis verzending bij besteding vanaf 0


  • Gratis verzending bij besteding vanaf 0

Kinderboekenweek GI-GA-GROEN

Donderdag 19 mei 2022

Gi-ga-groen - kinderboekenweek 5 t/m 16 oktober 2022

De kinderboekenweek van 2022 is groen. En niet zomaar groen, maar gi-ga-groen! Het jaarlijkse kinderboeken evenement wordt dit jaar gehouden van 5 t/m 16 oktober en haakt aan bij een zeer actueel thema: natuur, klimaat en duurzaamheid.

De kinderboekenweek is bedoeld om het leesplezier van zoveel mogelijk kinderen te vergroten. Er staat veel op het spel!

Om het thema dichtbij kinderen te brengen, verschijnen er elk jaar mooie aktieboeken voor de Kinderboekenweek die passen bij het thema: kwalitatief goede boeken voor een hele aantrekkelijke actieprijs.

Speciaal voor scholen

Reserveer snel uw materiaal via onderstaand bestelformulier of in de winkel. Er is ook een speciaal scholenpakket zie voor meer informatie ook het informatieblad.


Bestel uw boekenweekmateriaal voor 9 juni 2022. U heeft uw bestelling ruim voor het begin van de Kinderboekenweek in huis. Bestellingen na 9 juni worden natuurlijk ook in behandeling genomen, maar voor tijdige levering van de promotie- en lesmaterialen kan geen garantie meer worden gegeven.

Informatieblad
Bestelformulier

Voor de onderbouw " Dat wil ik zien"
dat wil ik zien

Er klinkt geritsel, gesnuffel en een grom. Sam en Soof zien nog net iets grijswits wegschieten. Is hetsoms een wolf? Ze volgen de sporen de hele tuindoor. Ga je mee op avontuur? Want er valt vanalles te ontdekken!
In dit fantasievolle verhaal kom je samen met Soof en Sam allerlei bijzondere dieren tegen.

Middenbouw "De groene reis van Pien en Gijs"
pien en gijs

Er valt een brief op de mat. Een brief van het reisbureau. Maar wat erin staat, is niet leuk. De vakantie naar Griekenland kan niet doorgaan. Wat nu? De opa van Pien en Gijs heeft een plan. Een heel groen plan. Hij zegt: ga op reis met de fiets. Dan vervuil je niets! Daar gaan ze dan: papa, mama, Pien, Gijs en… Flip!

Bovenbouw "Pudding met tomatensaus"

pudding
Het is natuurweek in de groep 8 van Sam en Noor. Ze gaan vegetarisch koken, planten verzorgen en ze brengen bloemen naar de zorginstelling waar de oma van Noor tijdelijk woont. De aarde en alles wat daarop leeft, is een prachtig geschenk waar we goed voor moeten zorgen, vindt de juf. Door de buitenlessen ontdekken Sam en Noor hoe mooi de natuur is.