Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Gratis verzending bij besteding vanaf 0


  • Gratis verzending bij besteding vanaf 0

Actueel en binnenkort verwacht bij Huizinga

Hartelijk welkom op onze nieuwe website.
We zijn druk bezig hem verder te vullen met ons assortiment.
Wilt u een boek bestellen die nog niet in ons assortiment staat dan is hij te vinden als u de titel of het nummer invult in de zoekbalk.

Hartelijke groet,
Hilliejan Moes

15 artikelen
pagina 1 van 2
voorraad onbekend
€ 19,95
voorraad onbekend
€ 16,99
voorraad onbekend
€ 17,50
voorraad onbekend
€ 34,95
voorraad onbekend
€ 8,95
Ik ben bij je Heerens, Danielle
voorraad onbekend
€ 18,95

Samen vormen de psalmen een van de meest geliefde en gelezen bijbelboeken van heel de Bijbel. Dat komt vooral doordat ze zo persoonlijk en herkenbaar zijn en daarmee dichtbij komen. Maar nog meer doordat ze veel bemoediging, hoop en kracht bieden voor als je leven vol is van verdriet, moeite en zorgen, tegenslagen, ellende en pijn, verlies en teleurstellingen. In de psalmen blijkt namelijk steeds één ding: Gods nabijheid en alles wat die omvat – van hulp en bescherming, tot troost, zegen en nog veel meer. In dit prachtig vormgegeven boek zijn de psalmen uitgewerkt in honderdvijftig hoopvolle bemoedigingen, waarin Gods nabijheid duidelijk wordt. Alsof God door de woorden heen tegen je fluistert: 'Ik ben bij je.'

voorraad onbekend
€ 21,99
voorraad onbekend
€ 11,99
voorraad onbekend
€ 15,-

Het boek: De Opname komt voor de grote verdrukking is een recent boek van evangelist Jaap Dieleman waarin hij zijn visie geeft op de eindtijd en dan met name de controversiële kwestie van de opname van de gemeente en de Grote Verdrukking.
Er bestaan verschillende denkbeelden onder gelovigen over de terugkeer van Jezus. De meesten weten wel dat Zijn voeten op een dag op de Olijfberg zullen staan en dat die dan doormidden splijt, maar in veel kerken is er niet of nauwelijks een besef dat de Bijbel spreekt over het mysterie van de Opname, de mysterieuze verdwijning van miljoenen christenen die plotseling van de aardbodem verdwenen zullen zijn.

voorraad onbekend
€ 17,95