Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Gratis verzending bij besteding vanaf 0


  • Gratis verzending bij besteding vanaf 0

Actueel en binnenkort verwacht bij Huizinga

Hartelijk welkom op onze nieuwe website.
We zijn druk bezig hem verder te vullen met ons assortiment.
Wilt u een boek bestellen die nog niet in ons assortiment staat dan is hij te vinden als u de titel of het nummer invult in de zoekbalk.

Hartelijke groet,
Hilliejan Moes

15 artikelen
pagina 1 van 2
voorraad onbekend
€ 24,99

Lynn Austin is in Nederland een geliefde christelijke schrijfster. Haar boeken worden door duizenden lezers gewaardeerd.

In 'Als ik jou was' beschrijft Lynn Austin het bijzondere verhaal van twee vriendinnen, Eve en Audrey. Begin 1940 wordt hun vriendschap getypeerd door een klassenverschil: de moeder van Eve is kamenierster op het Britse landgoed Wellingford Hall... voor de moeder van Audrey. Het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zet voor iedereen alles op z'n kop. Allebei de meisjes melden zich aan als ambulancechauffeur tijdens en na de bombardementen. Het markeert het begin van een enerverende tijd vol verliezen, liefde en dromen.

Na de oorlog, moeten beide vrouwen een levensveranderende beslissing maken die hun wegen zal scheiden. Tot Audrey in 1950 in Amerika aankomt om daar een nieuw leven te beginnen bij de schoonfamilie die ze nog niet eerder heeft ontmoet. Maar dan ontdekt ze dat Eve een aantal jaar eerder haar plaats heeft ingenomen...

Lynn Austin staat bekend om haar grondige research en meeslepende romans. Voor 'Als ik jou was' reisde ze af naar Londen om zich te verdiepen in de wereld van de ambulancemeisjes.

voorraad onbekend
€ 16,99
voorraad onbekend
€ 11,99
voorraad onbekend
€ 22,99
voorraad onbekend
€ 12,95

Migrantenvoorganger Samuel Lee – gevlucht uit het Midden-Oosten – woont al bijna veertig jaar in het vrije Nederland. Sinds november 2019 is hij Theoloog des Vaderlands. Bij het NBG verschijnt zijn boek De Bijbel in de Bijlmer. Hij laat 'oude' én 'nieuwe' Nederlanders in de spiegel van de Bijbel kijken.

'Mijn boek gaat over hoe het is om migrant te zijn', zegt Lee. 'Ik heb het geschreven voor mensen die de Bijbel lezen of daar belangstelling voor hebben. Migratie is zo oud als de wereld. Heel wat bijbelse personen hebben vergelijkbare dingen meegemaakt als de migranten en asielzoekers van nu. Denk aan Abraham of Ruth. Aan de hand daarvan laat ik zien wat de Bijbel zegt over het omgaan met vreemdelingen. Daartussen staan vijf portretten van christelijke migranten uit de Bijlmer. Ze vertellen onder meer hoe de Bijbel hen inspireert.'

voorraad onbekend
€ 18,99
voorraad onbekend
€ 12,50
voorraad onbekend
€ 17,95
voorraad onbekend
€ 20,-
Houd vol Heerens, Daniëlle
voorraad onbekend
€ 20,-