Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Gratis verzending bij besteding vanaf 0


  • Gratis verzending bij besteding vanaf 0

Noma's handboek voor fermenteren

Foundations of flavour

René Redzepi; David Zilber

Prijs: € 39,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789045219851
Auteur(s) : René Redzepi; David Zilber
Taal : Nederlands
Onderwerp : Eten en drinken
Thema : Kookkunst / eten en drinken etc.
Algemene kookkunst en recepten
Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks
Koken: conserveren en invriezen
Uitgever : Karakter Uitgevers B.V.
Verschenen : Augustus 2019
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 456
Afmetingen : 262 x 195 x 44 mm
Gewicht : 1171 gram
Velden met een * zijn verplicht